Meteen naar de content

Volg ons!

100% Tevredenheid garantie

Neem contact met ons op

Over ons

Turiza is meer dan een e-commercebedrijf. Wij denken mee in het leven van onze klanten en bieden totaaloplossingen die het leven van onze klanten makkelijker, gezonder en vooral leuker maken.

Om echt het verschil te maken voor onze klanten en ons te onderscheiden in onze markt, bieden wij klantgerichte producten aan in plaats van alleen te concurreren op foto, prijs, knop.

Bij Turiza werken we onvermoeibaar om zowel professioneel als effectief aan de behoeften van de klant te voldoen, in overeenstemming met de bedrijfswaarden van integriteit en vertrouwen. Turiza heeft een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om aan de behoeften van de hedendaagse internationale consument te voldoen door gebruikers snelle en hoogwaardige service te bieden met behulp van de nieuwste technologie. Genoeg over de webshop. U staat centraal in Turiza. Een van onze kernwaarden is het unieke karakter van onze producten. Dus bent u op zoek naar iets unieks wat nog niet in ons assortiment zit, laat het ons weten!

Vriendenlijk, eerlijk, direct en open

Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega's ook vrienden zijn. Vriendschap is onze kracht, want samen weten we meer, kunnen we meer bereiken en hebben we meer plezier.

Vertrouwen & Integriteit

Voor ons zijn economisch succes en maatschappelijk verantwoord ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respect, openheid, verantwoordelijkheid en integriteit zijn dan ook cruciale bedrijfswaarden. Dit is gebaseerd op vertrouwen en samenwerking in de hele groep en individuele verantwoordelijkheid, altijd in overeenstemming met de waarden en regels van het bedrijf en ieders eigen morele kompas.

Veel plezier op Turiza.nl!

Vraag of opmerking?

Onze klantenservice staat 24/7 voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Niet tevreden?

Retourneer je bestelling binnen 14 dagen en ontvang direct je geld terug.

Veilig & Vertrouwd

Reken veilig en vertrouwd af met je favoriete betaalmethode.

Bestel nu en profiteer!

Gratis verzending op alle bestellingen binnen Nederland & België.